Online Jegyvásárlás

Program


Solymos Tóni trió koncert

Solymos Tóni trió koncert

A Solymos Tóni trió koncertjén előadásra kerülnek az egykori 70-80-as évek nagy Express slágerei, természetesen a mai hangzásvilággal, egy nagyon jó hangulatú színpadi produkcióként.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. október 1. vasárnap, 17:00

Solymos Tóni trió koncert

A trió tagjai Solymos Tónin kívül - aki az Express Zenekar énekese, gitárosa, frontembere -, Magyar Csaba - az Express Zenekar kitűnő zongorista, orgonista szintetizátorosa, zeneszerző, és nagyszerű énekes -, valamint Bratka Borika - aki Magyarország jelenleg magasan legjobb női szaxofonosa, a hangszerhasználat mellett énektudását is bemutatja.

A formáció 2001 óta működik, és óriási sikerrel játsza a felejthetetlen slágereket: Jöjj hozzám, Ne félj semmit, Tapsolj ma nevetve, Véletlen, Oh egy kis csók, Sosem elég, Szállj szállj madár, a Harmonikás és még sorolhatnánk.

Az előadások hangulata kezdettől a végéig fantasztikus, a közép és idősebb korosztály fiatalságát idézi. A fiatal közönséget meglepi az előadásmód, a hangzás modernsége, a dallamvilág, és azonnal beazonosítják a gyerekkorukban hallgatott zenét.

Ajánló


Nehezen megszerzett egyensúlyunkat könnyen elveszíthetjük, aminek oka lehet valamilyen külső változás, trauma, de akar belső átalakulás is, amelyet nem mi…

Szlovákiából érkezett, magyar hírnévre tett szert. Az ismertséget a Rising Star című műsorral szerezte meg, ahol egészen a 3. helyig…

Szomoru Miklós kertészmérnök, az “Egy Kertész Kertje Pilisszentkereszten” Facebook oldal szerzőjének előadása „Szeress otthon lenni, szeress a kertben lenni!” címmel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!