Online Jegyvásárlás

Program


Solymos Tóni trió koncert

Solymos Tóni trió koncert

A Solymos Tóni trió koncertjén előadásra kerülnek az egykori 70-80-as évek nagy Express slágerei, természetesen a mai hangzásvilággal, egy nagyon jó hangulatú színpadi produkcióként.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. október 1. vasárnap, 17:00

Solymos Tóni trió koncert

A trió tagjai Solymos Tónin kívül - aki az Express Zenekar énekese, gitárosa, frontembere -, Magyar Csaba - az Express Zenekar kitűnő zongorista, orgonista szintetizátorosa, zeneszerző, és nagyszerű énekes -, valamint Bratka Borika - aki Magyarország jelenleg magasan legjobb női szaxofonosa, a hangszerhasználat mellett énektudását is bemutatja.

A formáció 2001 óta működik, és óriási sikerrel játsza a felejthetetlen slágereket: Jöjj hozzám, Ne félj semmit, Tapsolj ma nevetve, Véletlen, Oh egy kis csók, Sosem elég, Szállj szállj madár, a Harmonikás és még sorolhatnánk.

Az előadások hangulata kezdettől a végéig fantasztikus, a közép és idősebb korosztály fiatalságát idézi. A fiatal közönséget meglepi az előadásmód, a hangzás modernsége, a dallamvilág, és azonnal beazonosítják a gyerekkorukban hallgatott zenét.

Ajánló


Szlovákiából érkezett, magyar hírnévre tett szert. Az ismertséget a Rising Star című műsorral szerezte meg, ahol egészen a 3. helyig…

Nehezen megszerzett egyensúlyunkat könnyen elveszíthetjük, aminek oka lehet valamilyen külső változás, trauma, de akar belső átalakulás is, amelyet nem mi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!